Am întrebat-o pe Elena Udrea de ciobănaș. Ne-a răspuns din Arsenie Boca

Elena Udrea ne-a spus joi că în week-end se va duce la Boghiș. Dar a ajuns a DNA. Nu știam că merge, dar nici ea nu nu ne-a spus. Noi o sunasem în calitate de ”ministrul fericirii”, vorba lui Bogdan.

Eram, așa, un pic mirați de noul curs al vieții ei, care include teologie, post și multe fotografii de prin toată țara, în ținute sexy. E adevărat, spune doamna Udrea, că nu este nicio legătură între cucernicie și batice. ”Oricine poate avea credință.” Așa că , din vorbă în vorbă, discuția a ajuns și la celebra fotografie cu ciobănașul. Iaca:

Partea care vă interesează e la minutul șapte. Dacă aveți răbdare, o să aflați până acolo că niciodată nu e prea târziu să descoperi credința. Că Elena Udrea va face un master în teologie și că va face un institut de consultanță psihologică pe baze religioase. E un soi de Elena Udrea- new wave.

Cât privește ciobănașul, doamna Udrea spune că nu a văzut nimic nici atunci și că nici mai apoi nu s-a uitat la fotografie cu ochii noștri. ”Părintele Arsenie Boca spune că omul bun îi vede buni pe toți oamenii din jurul lui, iar omul rău îi vede răi. Eu nu m-am uitat la pantalonii copilului când am făcut poza. Era un adolescent care păștea două vaci și care s-a oferit să ne fie ghid. În naivitatea mea, nu am stat să urmăresc aspectele care au făcut deliciul Facebook-ului.”

Și, aici, iată și știrea. Elena Udrea a avut un mic puseu de naivitate. O fi posibil? Eu rămân la povestea mea că se pricepe cel mai bine din politica românească să comunice și să stea în ochii publicului. Indiferent de problemele pe care le ridică, cum ar veni.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!