Vlad și Emil, vreau să vă plătesc salariile! Cum procedăm?

Mă refer, desigur, la Vlad Enăchescu și Emil Grădinescu, de ceva vreme la Dolce Sport, post deținut de operatorul de telecomunicații Romtelecom. Concurenții lui RCS-RDS, cum ar veni, unde sunt eu abonat.

Stimați domni, sunt consumator de Formula 1, de tenis și alte lucruri interesante pe care le difuzați.

Cu ceva vreme în urmă am avut un cont pe net la voi. Plăteam ceva bănuți și-mi alegeam, când și când, câte un program. Nu era o calitate strălucită, dar măcar era. Am încercat din nou să-l activez dar mi-au cerut să-mi fac un abonament la compania voastră de internet. Adică și păcatul lui Digi, că te poți uita doar dacă ești abonatul lor. La voi e și mai grav, netul trebuie să fie fix, nu mobil.

Frate, mi-e lene și peste mână să schimb toată mățăria din casă pentru un meci sau o cursă. Sau să schimb birocrația de la RCS cu a voastră. Nu e firesc și bănuiesc că sunt mulți ca mine.

Nu mai bine băgați voi un pay per view cinstit? Cât vreți pe un meci cu Halep? 5 euro? Foarte bine. Cred că suntem vreo 10 mii, măcar, care să dăm banii ăștia. O fi bine, o fi rău pentru o oră de program? Dar știu că nu se poate așa și nu din cauza voastră ci din cauza diverșilor ingineri care fac acum tv. Ei dacă nu văd valoarea în cabluri nu reușesc să cuantifice. Așa e și la Digi: să se mute la noi! Nu mă mut, frate! Că e complicat!

Și  mai știu un lucru! Că asta se întâmpla din cauza unui stat slab. Care lasă publicul consumator să fie un fel de turmă pe care băieții ăștia să-l mute cum vor ei. Că e capitalism de cea mai proastă speță. Și că nimeni nu intră peste cabliști decât dacă sunt interese superioare, Adică, dacă le pică ceva în politică. Că cei mai mari distribuitori au devenit printre cei mai mari producători și că amestecă lucrurile. Și că nu e respect pentru public.

În toată afacerea asta știu că jurnaliștii sunt undeva pe la mijloc. Dar mai știu că tot ei sunt singurii care pot să schimbe ceva. Pentru că un cablist poate să facă o televiziune, nu să și facă televiziune.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

3 comentarii la Vlad și Emil, vreau să vă plătesc salariile! Cum procedăm?

  1. Avatar ciprian spune:

    Scrisul pe blog e simpatic, dar ineficient. Dacă vrei să o vezi pe Halep, go underground și pune un sopcast pe laptop, după care leagă laptopul cu un cablu de tv. Ai rezolvat în 5 minute.

  2. Catalin Catalin spune:

    @ciprian. sunt un tip lipsit complet de skilluri tehnice. și în plus vreau să mă port ca un consumator cinstit. vreau un produs civilizat pe care să plătesc decent. și nu vreau să mă port ca un minihacker ca să mă uit la tv. în plus e si o chestiune de respect față de public.

  3. Avatar ciprian spune:

    Desigur, e dreptul tău să te porți și comporți ca un consumator cinstit. Tocmai constați că produsul care se potrivește nevoilor tale lipsește de pe piață. Poți să aștepți până apare sau poți să îți îndeplinești nevoile în 5 minute. În rest nu e cine știe ce inginerie, sopcast e un soft care îți permite să urmărești programe tv pe un telefon sau pe un laptop. Întreabă-l pe google.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!