Stolojan râde! Și, pe scurt, despre candidatura lui Ponta

E adevărat, teoria PSD expusă de senatorul Daniel Savu e una de o premieră absolută. Și bazată pe principiul mărinimiei politice: PSD să nu acapareze puterea! Anterior Victor Ponta ne spusese că dacă va ajunge președinte, premierul trebuie să fie unul de centru dreapta. Drept urmare Teodor Stolojan a făcut un gest cu totul nespecific: a râs!

Teoria expusă de domnul Savu are măcar acest dar. E de o veselie molipsitoare. Mai ales când auzi de la PSD că nu vrea să acapareze puterea. Ceva deosebit.

La fondul problemei, însă, cred că Victor Ponta încearcă să scape în diverse combinații de candidatura la președinție. Și mai cred că baronii din PSD nu de dragul lui îl împing la Cotroceni. Ci pentru a redeschide jocurile la funcția de prim-ministru. Să numărăm împreună candidații pe care PSD îi poate avea la această funcție: Liviu Dragnea este unul. Altul? Nu se aude nimic? V-am spus eu mai demult că toată lumea din politică răsuflă ușurată când aude că Dragnea are un dosar la Parchet.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!