Aproape că mă simt prost că ieri am scris un text lung despre nea Ciordache. Ar fi trebuit doar să-l las să vorbească. Iar dacă mai sunt unii care acceptă să primească astfel de insulte de la cel care vorbește așa, atunci e bine. Vlad Mixich este exemplar când face analiza de aici.

Iată ce spunea omul: „Vom merge mai departe cu toată opoziția pe care Comisia Europeană și Parlamentul European s-a pronunțat împotriva României. România în acest moment este sub presiune pentru că vrem să fim independenți. Vrem o țară independentă. Vrem să ne conducem noi.” Pe scurt, pe Iordache îl deranjează apartenența României la lumea civilizată. 

Mirarea mea este însă că poate să vorbească legat. Pentru că mai jos sunt fragmente din mai multe discursuri ale lui, comentate și analizate de Radu Paraschivescu.  Trebuie să ascultați și apoi să vă hotărâți dacă e aceeași mizerie. Foto: Inquam Photos.

 

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!