(P) Oferta E.ON la fotovoltaice: o lună curent gratis pentru fiecare kilowatt instalat

Dacă sunteți în programul AFM pentru fotovoltaice, din această săptămână vă puteți alege instalatorul. E.ON este instalator validat și una dintre cele mai experimentate companii în domeniu.

Mai jos găsiți un video cu toate datele despre oferta E.ON. pentru instalarea de fotovoltaice, în ceea ce compania numește programul E.ON Solar .

Din punctul meu de vedere, cel mai important punct de atracție este că pentru fiecare kilowatt instalat, compania îți plătește o factură la curent. Ai instalat 5 kilowați, primești 5 luni de curent gratis. Și așa mai departe.

Iată și restul datelor principale

  • Sistem de finanțare în rate
  • Lucrare livrată la cheie
  • Birocrația, inclusiv dosarul de prosumator, rezolvat de E.ON
  • 15 ani de garanție la panouri
  • Economii anuale de 8500 de lei
  • Opțional, instalație de încărcare auto
  • Asistență și mentenanță 24/7

Și o observație personală despre sistemul de fotovoltaice.

Aproape se face anul de când am instalat sistemul. Sunt 9kW, o investiție mare la o casă peste medie ca mărime. Acum este în plină funcționare și în vârful de sarcină împinge în sistem peste 8 kw.. În iunie și iulie au plecat în sistem peste 1 mW.

Nu am stat să fac calcule legate de rentabilitate prosumatorului, încă. Las să treacă anul ca să pot vedea tot ce înseamnă investiție, facturi, întoarcerea de la stat. Dar ce vă pot spune este că am recăpătat un confort la care renunțasem de mai bine de doi ani. Pot folosi ziua aerul condiționat. Și chiar și așa instalația încă are putere să mai dea energie în sistem.

Și încă ceva. Subvenția plătită de stat se va ridica. Acum prețul este în parametri acceptabili. Dar nu știm ce rezervă viitorul. De asta, în primul rând, cred că o astfel de instalație este importantă.

#acest text este publicitate

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!