„Îi urăsc, părinte. Cum de îngăduie Dumnezeu așa ceva?”

Zi de zi se adună morții în Ucraina. Copii, femei, bărbați care nu mai sunt găsiți. Asta de partea ucraineană. Doar bărbați dintr-o armată nemernică, de partea cealaltă. Imaginile sunt ale unei apocalipse pe care nu am crezut că o vom mai trăi aici în lumea păcii și a civilizației.

Dar imaginile acestea au însoțit sute de ani ai omenirii. Doar că acum, după atâția ani de pace, ele ne pun în genunchi. Și, probabil, multă lume se întreabă cum de îngăduie Dumnezeu așa ceva și cum de-i mai suportă pe nenorociți.

Întrebarea i-a fost adresată și lui Francisc Doboș, parohul bisericii catolice Sacre Coeur din București, de către unul dintre ascultătorii ediției speciale România în Direct, din 14 aprilie.

Vă invit să vă înarmați cu câteva minute de răbdare și să ascultați acest dialog. „Îi urăsc părinte și le doresc moartea” spune la un moment dat. răspunsul este mai jos.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!