Exact cu aceste cuvinte s-a sfârșit USL

Daniel Constantin a venit aseară la Ultima Oră și-a dat tot din casă. El l-a acuzat repetat pe Crin Antonescu de minciună. În chestiunea pactului de coabitare, a procurorilor și a șefiei Senatului.

Experiența mă învață să privesc cu atenție și răbdare aceste declarații. Crin Antonescu le va respinge. Victor Ponta le va confirma. O să rămână un moment istoric despre care nu o să știm adevărul. Și chiar dacă îl vom ști, o să ne îndoim mereu. Curiozitatea mea este de ce Crin ar fi fost protejat doi ani. Pare ilogic. Daniel Constantin spune că de dragul USL. Mă rog, în politică e posibil și asta.

Dar cred, simt, că aseară, cu aceste cuvinte s-a pus punct USL. Îi mai vedeți pe acești oameni vorbind împreună și trăgând la aceeași căruță? Eventual una care să-l facă președinte pe Crin Antonescu? Mie unul mi se pare imposibil. Iar dacă e, atunci oamenii ăștia chiar pot înghiți orice.

 

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Exact cu aceste cuvinte s-a sfârșit USL

  1. doru tm spune:

    Cel mai penibil post tv din Romania si cei mai penibili jurnalisti .Deduc ca acest articol e publicat de Ruse si colegul de platou.Fara cuvinte.Apropo de colegul de platou,aveam alta impresie despre dumnealui dar se vede ca m-am inselat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *