Domnul Șova vrea alergări cu doamna Udrea

După atâta caznă și bătaie pe milioane de euro între cele două părți, propunerea lui Dan Șova te lasă cu gura căscată.

Eu pun mână în foc că Dan Șova va fi pe stadionul Rapid la ora anunțată. E publicitate politică foarte bună. Sunt curios cum o să refuze Elena Udrea propunerea.

Sursele zic că Șova e genul sportiv care aleargă zilnic. Despre Udrea se zice la fel că face destul de mult sport, mai ales după ce s-ar fi lăsat de fumat. În ce privește povestea cu maratonul, pot să vă spun, fiind acolo, că jurnaliștii se întrebau cum de n-au văzut-o la start, dar au văzut-o la final. Or fi fost neatenți. Totuși nu erau decât opt televiziuni, nu puteau să vadă tot. Până la urmă nici măcar nu este important. Orice kilometru este bun alergat.

De văzut și comunicatul lui Șova:

Sper să accepte această provocare, mai ales că domnia sa ne-a demonstrat recent că nu se dă în lături de la o viață sportivă plină de riscuri. După ce și-a început campania electorală sărind cu parașuta, doamna Udrea va avea ocazia să concluzioneze la fel de sportiv, cu picioarele pe pământ.”

Semnează Dan Șova,

Membru al Guvernului României care ar fi participat la Semimaratonul Internațional București, de n-ar fi fost acel nefericit incident, și un om care iubește sportul și fair-play-ul.”

Tare aș vrea să-l știu pe cel de l-a scris. Altminteri, propunerea i-a scos din minți pe colegii lui Dan Șova. Codrin Ștefănescu aproape a dat de înțeles că Dan Șova profitat că nu e nimeni la partid și a prins faxul. Alergatul cu Udrea e chiar o crimă. După cum urmează:

Eu zic că e de bine. Cred că multe probleme pot fi rezolvate astfel. Vreți sau nu acțiuni la Portul Constanța? Cursă cu zmeul între Radu Mazăre și Ramona Mănescu. Cine să fie candidatul USD la Cotroceni. Raliu în coastă între Ponta și Tăriceanu. Ce relație să avem cu Rusia? Alergări cu obstacole Titus Corlățean și Sebastian Lăzăroiu. Cine stapânește mai mulți primari? Cursă cu bărcuțe între Dragnea și Udrea. Numirea șefilor de parchete, două ture de Herăstrău între Ponta și Băsescu. Mă rog, domnul președinte poate să străbată distanța și pe apă. N-ar fi o țară mult mai liniștită și sănătoasă?

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!