De ce Băsescu și Ponta vor fi din ce în ce mai violenți

Ultimul scandal e cel legat de decorarea lui Horia Roman Patapievici. Băsescu vrea, Ponta nu, deci mergem la CCR. Cred că premierul nu este obligat să semneze dacă are argumente care stau în picioare. Înțeleg că unul ar fi gestionarea banilor de la ICR. Ok, dacă cineva e vinovat, să plătească. Dar să spui că Mihăieș e neo-fascist e mult, prea mult și nu e deloc necesar.

În altă ordine de idei, atât cât am văzut, am citit și atât cât mă duce capul, fără a fi un expert în ceva, cred că ICR-ul lui Patapievici a scos din amorțire și din praf, o grămadă de oameni. Nu vă blocați în prostia cu poneiul roz . N-o fi promovat el Delta și nici dansurile populare, dar a scos la lumină o generație de tineri foarte mișto, vibrantă, urbană și cu idei. Și ei sunt România. Și dacă te pun un pic să gândești altfel, dacă îți testează un pic convingerile. nu este rău deloc. Până la urmă, așa se merge înainte.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!