Costel: ”Am o glumă pentru care m-au huiduit patru mii de oameni”

Pe Costel îl cheamă Bojog. Fac precizarea pentru că aproape niciodată lumea nu-i spune pe nume. Costel este unul dintre primii ”comedianți” din România. ”Pe vremea aia eram atât de puțini că nu era nicio problemă să-ți spui Costel, Vio sau Teo. Iar termenul acesta de comediant poate nu e cel mai corect din punct de veder al DEX-ului, dar e cel mai aproape de ce facem noi.” 

După decizia de a abandona meseria de inginer, după mai bine de 15 ani de muncă în comedie, Costel e în vârful profesiei sale. Pe 9 noiembrie a umplut Sala Palatului. S-au dat toate invitațiile și toate biletele la show-ul său. Nici mama lui nu a putut pune o pilă. Episodul povestit de el mai jos este epocal. Numai mama lui Costel să nu fii zilele astea. 

La fel, trebuie să auziți momentul în care Costel a fost huiduit de patru mii de oameni la Polivalentă pentru gluma cu Centaurul. Faza s-a petrecut după insistențele lui Dan Chișu de a urca pe scenă cu această glumă. Momentul a fost atât de rău că sora lui Costel s-a oferit să-i scrie niște glume. Și ea e profesoară de matematică.

Beatrice și Ciuclaru au vrut să facă la fel și au organizat un concurs de glume. Doar c-au pierdut spectaculos. Audiție plăcută, cum s-ar spune.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!