Clipul cu Mihai Răzvan Ungureanu la concertul Bere Gratis

Mihai Răzvan Ungureanu este într-o campanie de schimbare a imaginii de la premiant, la rebel. Sau tip de gașcă.  Pentru concertul ăsta se pregătește de câteva săptămâni.


Nu e prima dată când face asta. Prin studenție mai făcea un ban cântând cu familia lăutarilor Mandache pe la nunți. A povestit în kmkz.ro. Petrică Mandache a vorbit la un moment dat la Ultima Oră despre basistul MRU, despre care a spus că e priceput. Ne-a mai spus că într-o iarnă au rămas înzăpeziți la o nuntă lângă Iași, de au venit cu basul și țambalul în spinare câțiva kilometri.După emisiunea cu pricina MRU m-a căutat și l-am pus în legătură cu fostul lui șef de formație. Nu mai vorbiseră de 20 de ani.

Nu ai spune când îl auzi pe Mihai Răzvan Ungureanu că are experiența oamenilor simpli, dar cred că mult timp a încercat să o acopere din cauza saloanelor în care și-a dus viața. Acum, că vrea președinte, trebuie să se întoarcă la popor. Și să-l distreze.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

6 comentarii la Clipul cu Mihai Răzvan Ungureanu la concertul Bere Gratis

 1. emil spune:

  Un concert foarte frumos mi-a placut foarte mult! felicitări domnule Ungureanu!

 2. Luiza spune:

  Domnul Mihai Razvan Ungureanu,nu incearca sa se apropie de popor prin pasiunea sa pentru muzica ci prin restul calitatilor de politician pe care le are.Initiativa de care da dovada,dorinta de a schimba ceva si de a aduce tinerii de care avem nevoie,la putere arata cat de eficient este!

 3. Alex spune:

  Dmn.Ungureanu un politician rebel,o combinatie nou si interesanta

 4. Daniel spune:

  MRU macar canta alaturi de o trupa de rock fata de alti politicieni pe care ii vezi alaturi de manelisti si alte pseudotrupe.

 5. Geaba ion spune:

  Bere gratis?Degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!