Cel mai tare tun cu carbid, ever

UPDATE. Mi-a scris Cosmin Pante din Maramureș, pe FB. El zice că la ei la Chechiș este și mai tare tunul. Aici

Mai țineți minte cum aruncam în aer, în copilărie, conserve cu carbid? Nici acum nu mi-e foarte clar ce este, probabil un derivat din var. Dar știu că pe orice șantier poți să faci rost de o mână de carbid, cât să arunci în aer o ladă de conserve. Sau câteva tuburi de spray. Astea nu m-au impresionat foarte tare, că făceau doar zgomot. Șmecheria e să și zboare ceva. De asta când i-am văzut pe băieții ăștia din Polonia m-am bucurat tare.


Bănuiesc că acum, în Uniunea Europeană, asta e o jucărie interzisă. Și că trebuie să fie ceva reglementări drastice împotriva acestei substanțe. Ba, mă gândesc că s-ar putea să fie chiar ceva legat de terorism, iar după acest text să fiu dat în urmărire.

Ca să fiu foarte sincer, cred că aș fi îngrozit dacă Vladimir ar avea acces la așa ceva. Dar ca să duc sinceritatea mai departe, tare mi-aș dori să ”explodăm” câteva cutii cu băieții de la bloc.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!