Ce s-a ascuns la referendumul din 2012. Ioan Rus revine

Crin Antonescu zice pe mediafax.ro așa: „Victor Ponta a făcut o sumă de prostii şi de lucruri incorecte”. Luni seara la Ultima Oră a completat spunând că ”Victor Ponta nu a fost de perfectă bună credință cu mine.” Insinuarea sa este că Victor Ponta l-a numit și sprijinit pe Ioan Rus tocmai ca Traian Băsescu să rămână în funcție indiferent de rezultatul referendumului din 2012.

Ce răspunde Ioan Rus:

E prima oară când aflăm că domnul Antonescu a făcut presiuni ca referendumul să fie rezolvat legal de o manieră convenabilă. Și că niciunul dintre cei aflați la Interne nu a vrut acest lucru, dându-și demisia. În ciuda unor mesaje clare primite din străinătate și transmise personal de Rus. De exemplu, ministrul de interne al Franței.

Domnul Antonescu ar fi amenințat cu ruperea USL dacă Rus nu se conformează. Probabil că de asta Victor Ponta i-a lăsat Internele lui Radu Stroe, ca toată responsabilitatea să fie a liberalilor. Crin Antonescu a negat aceste informații, cu excepția mesajului primit din Franța.

De asta o să fie interesantă campania electorală. Mulți scheleți o să iasă din dulap.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Ce s-a ascuns la referendumul din 2012. Ioan Rus revine

  1. Mos Teaca spune:

    Ioan Rus, maestru mason gr. 33 in Districtul Transilvania, cel raspunzator de cedarea Transilvaniei, a executat un ordin masonic, de a dosi datele de la I. Statistica si de a nu activa datele la zi referitoare la cvorum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!