Ce a pățit domnul Băsescu de alegeri

O să vedeți la finalul textului câteva imagini în care SPP mă amuză. Mai ales după episodul cu scuipatul. Dar înainte, despre cum îl dezumflă alegerile astea pe Traian Băsescu.

Domnul președinte a pus totul în alegerile europarlamentare. Avea nevoie de un rezultat care să-l facă principalul jucător în zona de dreapta. Cel care să facă și să desfacă alianțe, să nască proiecte politice de viitor și, în definitiv, să pună președinți.

Doar că partidul domnului președinte a luat cât un singur om. Acum, Traian Băsescu este cel mai mic din zona de dreapta. Cel care ar trebui să aibă cele mai puține pretenții. Cel care nu are ce pune pe masă la viitoarele negocieri. Și, cred eu, chiar de evitat de către ceilalți oameni ai dreptei. Traian Băsescu și protejata lui sunt o piatră de moară.

Cine o să vrea să meargă cu domnul Băsescu în campanie? Cine o să vrea ca dl. Băsescu să-i poarte tricoul? Cine o să-i ceară sprijinul?

În mod natural, PNL și PDL vor porni acum unul către celălalt. Iar Traian Băsescu va face tot ce-i stă în putință să oprească această alianță. Ciudat, el va beneficia și de sprijinul PSD, care are tot interesul să-l țină în viață. Ca o paranteză, cred că a și făcut-o în aceste alegeri. Traian Băsescu este adversarul perfect pentru PSD, cel mai ușor de învins.

Să fie un final de epocă? Sau mai are domnul președinte un as în mânecă? O să-i iasă și de data asta? O să fie interesant.

Altminteri, după toată povestea cu scuipatul de la Constanța domnul Băsescu a fost duminică la vot, la altă oră decât cea stabilită. Iar când a intrat în cabină, să-mi stea inima în loc. Alături de el a început să se fluture o sacoșă de la Lidl. Bănuiesc că SPP făcuse un control corporal, dar sacoșa aceea de pensionară se putea răzvrăti oricând, după 10 ani de mandat Băsescu. Și asta îi mai lipsea domnului Băsescu să fie atacat cu punga de 1 leu!

Și o vorbă pentru PSD: nu ați învățat nimic din alegerile din 2004 și 2009. Aparatul de partid și sondajele o să vă ajute până la un punct. Și apoi punct!

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

4 comentarii la Ce a pățit domnul Băsescu de alegeri

 1. Avatar ramona spune:

  LICHELE ce sunte-ti ,cum va uitati in ochii copiilor vostri .

 2. Catalin Catalin spune:

  Stimată doamnă, înainte de a emite o opinie trebuie să verificați dacă stăpâniți limba română. Vă las pe dvs să găsiți greșeala. Și în atenția șefilor doamnei; dați-le, domnilor, un test înainte să-i puneți la lucru,

 3. Avatar bogdan spune:

  se vorbeste prea mult de Basescu. omul e mort dpdv politic. sa-l uitam, chiar daca aduce rating.

 4. Avatar ramona spune:

  Dle Striblea nu toti oamenii sunt platiti sa arunce cu laturi in altii,in alta ordine de idei lasati gramatica ce nu ati inteles astept sa va luati tablita si sa explicati de ce o firma sau parc industrial inchid portile din cauza taxelor guvernului USD sau incasarea fondurilor europene de ce este de 1,3 % in 2014 nu ma ironizati ca mai sunt si oameni simpli care muncesc ca dna Dragostescu sa poata fi angajata la ICR dupa ce a-ti turnat rahat in capul fostilor angajati ICR sa mai spunem ceva despre ipocrizie sau gramatica la OTV -RTV bleah.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!