Cartianu, de acord cu grațierea lui Gică Popescu

 

Dezbaterea a început, după cum anticipam. Grigore Cartianu a spus în dimineața asta, într-un program la România Tv, la care am participat, că susține o eventuală cerere de grațiere a lui Popescu.

Grigore Cartianu e unul dintre cei cu poziții hotărâte împotriva amnistiei și grațierii de orice fel.  Attila Biro scria miercuri în Gândul că Popescu nu a recunoscut faptele de maniera solicitată de Codul de Procedură Penală. Adică a dat banii, o recunoaștere indirectă, dar nu i-a spus judecătorului  că a comis faptele.  Ar fi fost, spune Biro, un fel de solidaritate de lot.  Să fi vrut Popescu să-i acopere pe frații Becali? Le-a făcut un serviciu pentru anii în care i-au fost impresari? Le era dator? Cred o eventuală recunoaștere i-ar fi băgat mai rău pe ceilalți. Și poate nu a dorit să-i înfunde pe cei cu care a mâncat o pâine. Sper ca măcar în sufletul lui să fie lămurit de ce și-a luat așa povară.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!