Băsescu și visul partidului unic

Traian Băsescu a mai avut ceva de adăugat, duminică seară la finalul interviului Sorinei Matei:

Păi nu a avut domnul Băsescu partidul ăsta?

Nu a fost el ales ca președinte din partea Alianței D.A., o alianță de dreapta? Pe care a spart-o, atacându-i premierul la nesfârșit? După care a rupt PNL-ul ducându-i o parte semnificativă dintre oameni în PD. Pe care l-a rupt atunci când nu i s-a mai pus preș la picioare. Ați uitat ”Adio, PDL”, la perdeluță? Nu a încurajat domnul președinte apariția a numeroase grupuscule în zona de dreapta, înainte de a construi PMP-ul ca un vehicul electoral perfect?

E foarte interesant că domnul președinte își dorește ceea ce a avut deja. Eu aș pune o nuanță. Traian Băsescu nu vrea un partid unic de dreapta. El vrea un partid unic care să i se supună.

În rest, fiți cu mare băgare de seamă la cuvintele cheie de aseară: potențial de creștere. Au fos des repetate. Și cine să fie candidatul cu cel mai mare potențial de creștere? Hai, că e o ghicitoare ușoară chiar și pentru blonde.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!