Așa arăta autostrada la prânz. Și o soluție

Eu nu-i înțeleg pe cei care țin  să iasă la drum pe vremea asta. În afara cazurilor în care sunt împinși de chestiuni stringente. De aceea nici nu îmbrățișez discursul: „Vai de mine, nu au oprit circulația pe autostrăzi! Autorități iresponsabile!” Cred că avem și noi partea noastră de responsabilitate.

Să ne gândim de două ori înainte de a pleca, asta ar fi soluția. Merită să faci drumul ăla? Sunt conștient că pe vânt și viscol putem scoate zeci de utilaje pe drum, fără rezultate?

Dacă răspunsul la toate acestea, tot vă împinge afară din casă, măcar luați-vă o măsură de prevedere. Cum statul român nu vă poate fi folositor decât până la un punct, vedeți cu ochii voștri cum arată situația. Trafficguide.ro mi s-a părut util. Strânge la un loc datele de la CNADNR și alte surse, are camere și o grafică ok. Se încarcă un pic mai greu dar cred că e de la cantitatea mare de informații. Mi s-a părut ok și pe mobile. Dar chiar și cu el, n-aș ieși la drum.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!