20 Ianuarie 2020. Oamenii care părăsesc Venezuela pe jos

Știrile zilei au cel puțin un reportaj care o să vă pună pe gânduri. Imaginile cu oamenii din Venezuela sunt dramatice. Iar cele din Australia de-a dreptul tragice. Apoi, ne îndreptăm spre lipsa totală a anonimității. Și o cronică a albumului lui Eminem. Bun.

Acest reportaj vă va sfărâma în două. O să vă arate cum părăsesc Venezuela cei mai săraci dintre cetățenii săi. 

Un scandal uriaș de interceptări telefonice și date personale în Italia. Culmea este că e vorba de o aplicație care era folosită de procurorii italieni, dar putea fi accesată din afara sistemului. 

Am mai făcut un pas spre lipsa totală a anonimității. O companie lucrează cu statele lumii ca să potrivească pozele cu persoane necunoscute cu cele de pe rețelele sociale. 

Un reporter National Geographic petrece 60 de ore într-o zonă arsă complet din Australia

O hartă care îți arată zonele din lume care contribuie cel mai mult la poluarea planetară. Nu o să vă placă deloc Europa.  

Cum schimbă telefoanele mobile spațiu an care trăim. Nu mai există delimitări. Astfel o gară sau o toaletă devin biroul tău. La fel, biroul poate fi un spațiu de văzut filme. 

Clubul de fotbal Chelsea este liderul campaniilor care luptă împotriva antisemitismului din Marea Britanie. Iar asta i se datorează lui Roman Abramovic

O cronică a noului album al ui Eminem. Se spune că artistul încearcă să stabileasc o punte între diverse generații muzicale.

Ce este cu cadourile în cutii portocalii pe care Beyonce le trimite diverselor vedete. Noua sa colecție de haine este așteptată de 9 luni.   

De pe la noi

Câteva lucruri care s-au întâmplat în satul românesc în anul 2019 

 

 

 

 

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!