10 Februarie 2020. Povestea copiilor care-și apără satul cu arma în mână

Știrile zilei au o poveste cruntă din Mexic, acolo unde un sat se apără de traficanții de droguri înarmând copii. De asemenea, culisele administrației Trump și mașina electronică care-i asigură victoria. De la noi, o istorie în bucătăria unui restaurant din Sfântu Gheorghe.

Acest articol o să vă arate cum funcționează campania de un miliard de dolari pentru realegerea președintelui Trump. Ce vede în fiecare zi un alegător din bula sa și de ce ajunge apoi să pună la îndoială realitatea.

Administrația Trump îndepărtează diplomații de carieră din ambasadele americane. Foreign Policy descrie un fenomen periculos.  

Elvețienii votează o lege care va pedepsi atitudinile discriminatoare față de comunitatea LGBT

Uitasem de crizele migranților din Grecia. Tensiunile au izbuncnit din nou în Lesbos, unde numărul de persoane s-a mărit iarăși. 

Qz a făcut o selecție a celor mai importante, amuzante sua triste decernări de premii Oscar și altele. O să pierdeți ceva timp cu ea, vă garantez. 

Apropo de Oscar, o publicație a avut curiozitatea să vadă dacă filmele nominalizate au un corespondent în trecut. Dacă seamănă cu o altă peliculă celebră. 

Cum a reușit o scriitoare să convingă Netflix să oprească opțiunea autoplay. 

Într-un sat din Mexic, copiii sunt înarmați ca să apere localitatea de bandiții din cartelurile de droguri

Povestea lui Huey Lewis (fără The News), artistul care a surzit în mijlocul unui concert. Ce urmează pentru el mai departe și ce este boala de care suferă. 

De la noi

O ziaristă lucrează în bucătaria unui restaurant celebru din Sfântu Gheorghe

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!