28 iunie 2023 – Proteste în Franța după împușcarea mortală a unui adolescent de 17 ani

Situația din Ucraina rămâne tensionată, cu un atac recent al unei rachete ruse care a provocat moartea a patru persoane, inclusiv a unui copil, și rănirea altor 42 de oameni în orașul Kramatorsk. În contextul acestor evenimente, ministrul ucrainean al apărării a exprimat așteptări privind obținerea unei garanții din partea NATO pentru perioada de după război. În Franța, au izbucnit proteste în urma împușcării mortale a unui adolescent de 17 ani în timpul unei opriri de trafic efectuate de poliție. În lumea juridică, Donald Trump a formulat o contraacuzație de defăimare împotriva scriitoarei E Jean Carroll. În Londra, un juriu a fost selectat pentru procesul de agresiune sexuală în care Kevin Spacey este acuzat de fapte comise acum peste un deceniu. În altă ordine de idei, un adolescent a reușit să facă istorie în lumea skateboarding-ului, realizând un truc de 720 de grade. În Coreea de Sud, trecerea la o metodă de calcul diferită a vârstei face ca cetățenii să pară mai tineri peste noapte.

Ucraina

4 persoane au murit, inclusiv un copil, și 42 au fost rănite în urma unui atac cu rachetă rusesc asupra orașului Kramatorsk.

Ministrul ucrainean al apărării se așteaptă la o garanție din partea NATO pentru perioada de după război.

Politică

Proteste izbucnesc în Paris după ce un adolescent de 17 ani a fost împușcat mortal în timpul unei opriri de trafic efectuate de poliție.

Donald Trump o dă în judecată autoarei E Jean Carroll pentru defăimare.

În alte știri

Un juriu din Londra este stabilit în procesul de agresiune sexuală în care Kevin Spacey este acuzat de infracțiuni comise cu peste un deceniu în urmă.

Un adolescent reușește să facă istorie în skateboarding cu un truc de 720 de grade.

Cetățenii din Coreea de Sud devin mai tineri peste noapte după ce țara renunță la „vârsta coreeană”.

Muzica de azi

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!