23 iunie 2023 – Ce reprezintă berea lui Macron pentru lumea politică?

Cum am tendința de a deschide știrile cu Ucraina, astăzi am zis să schimb puțin formula: Haideți să vorbim de bere și, mai exact, berea lui Macron. Acesta a băut o Corona în 17 secunde, un timp deloc remarcabil, dar, cumva, tot a făcut valuri. Pentru orice om, o bere e o bere, dar când un președinte o dă peste cap, îți pui zeci de întrebări: vrea să se dea macho man? Bea Corona ca să ne spună ceva despre pandemie? Sau ca să își ceară scuze pentru acțiunile Franței în Mexico în anul 1861? Ia uite, am bacul abia la anul și deja fac analiză de moravuri și năravuri. Pe o notă complet separată, vorbim despre eforturile Australiei de a muta Ambasada Rusiei de lângă Parlament. În Ucraina, Națiunile Unite au folosit una dintre cele mai puternice arme ale lor împotriva Rusiei: trecerea acesteia pe lista rușinii și o scrisoare agresivă. Aruncăm o privire asupra vieții fără apă într-un oraș devastat de distrugerea barajului. În rest, ce face Beijingul în cea mai caldă zi de iunie înregistrată vreodată, de ce a explodat submarinul și ce crede James Cameron, directorul filmului „Titanic”, care a vizitat epava de 33 de ori, despre vizita damnată Oceangate?

Ucraina

Națiunile Unite au folosit una dintre cele mai puternice arme ale lor împotriva Rusiei: trecerea pe lista rușinii și o scrisoare agresivă

Viața fără apă într-un oraș devastat de distrugerea barajului

Politică

Ce reprezintă berea lui Macron pentru lumea politică?

În interiorul luptei Australiei pentru a muta Ambasada Rusiei de lângă Parlament

În alte știri

Ce face Beijingul în cea mai caldă zi de Iunie înregistrată vreodată

De ce a explodat submarinul Titan?

Ce crede James Cameron, directorul filmului „Titanic”, care a vizitat epava de 33 de ori, despre vizita damnata Oceangate?

Vladimir scriind știrile circa 23 iun. 2023

Muzica de azi

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!